Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Війна наречених”: легкий фільм на вечір неділі

Ви та ваша подруга дружите з раннього дитинства, разом відвідуєте школу, ділитесь одна з одною всіма переживаннями та радощами. Спільно мрієте про весілля та хочете бути дружкою своєї “майже сестри”. Але коли ваш найщасливіший день призначають на одну дату, все йде шкереберть.

Інформатор підготував для вас рецензію на легкий фільм “Війна наречених”.

Спершу історія розказує про двох подруг – Лів та Емму, які знають одна одну з дитинства. Вони мають коханих та чекають на оту омріяну каблучку, яка знаменує початок нового життя поряд з найкращим чоловіком.

Так і стається. Тоді дівчата йдуть до найвідомішої весільної організаторки з чітким уявленням омріяного свята. Але вільних дат зовсім мало: дві на 6 серпня і 1 на 27. Дівчата хочуть побувати на весіллі одна одної, тому обирають різні дні та починають готуватися до свята.

Але щось пішло не так… Через неуважність секретарки дати переплутали і тоді з найкращих подруг Емма та Лів перетворюються в запеклих ворогів. Пофарбувати волосся в незвичний колір, “посмажити” подругу в солярії – це тепер не казка, а помста, яку запеклі дівчата підготували одна для одної.

Та хіба це може знищити справжню дружбу? І чи завжди стосунки мають отой омріяний хепі-енд? Що робити, коли ви просто різні? Відповіді на ці всі питання головні героїні отримують в останніх 10-ти хвилинах стрічки.

Рік виходу: 2009
Вік: 16+
Країна: США
Жанр: комедія, романтичні
Режисер: Гарі Вінік
Актори: Кейт Гадсон, Енн Гетевей, Брайан Грінберг, Кріс Пратт, Стів Хоуї, Кендіс Берген
Тривалість: 89 хвилин (01:29)

У партнерстві з перекладач з української на польську – Skrivanek

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору