Інформатор Коломия

ГРОШІ

Фаворит не тільки Коломиї: як “Автомагістраль-ІФ” співпрацює з Тисменицькою міською радою

Надвірнянська фірма “Автомагістраль-ІФ” за 2022 рік виграла тендерів на 71 млн грн від Коломийської міської ради та її структурних підрозділів. Це і багатомільйонні закупівлі асфальту, щебеню, ремонти доріг, тротуарів, реконструкція площі, оренда техніки та ін. Це біля 15% усіх річних прибутків компанії. Але такий успіх підприємство має і в інших громадах.

Інформатор за матеріалами сайту НАШІ ГРОШІ розповість деталі.

Серед великого числа робіт та поставки товарів від “Автомагістраль-ІФ” для Коломийської ТГ – багатомільйонні закупівлі асфальту, щебеню, ремонти доріг, тротуарів, реконструкція площі, оренда техніки, ремонти території військових об’єктів та ін.

Деталі: Коломийські комунальники закупили асфальт у Надвірній на майже 45 млн грн. І це не вперше

До прикладу зараз ТОВ “Автомагістраль-ІФ” здійснює реконструкцію площі перед Музеєм писанкового розпису, за це місто має заплатити фірмі майже 3 млн 943 тис грн.

Коломийська ТГ не єдина громада, де надвірнянська фірма ТОВ «Автомагістраль-ІФ» дуже часто перемагає у закупівлях. Тісну співпрацю Тисменицької міської рада помітили журналісти сайту Наші гроші, коли за кілька днів у травні 2023 року фірма уклала три угоди на асфальтування на суму 3,26 млн грн.

Закупівлі проведені без використання електронної системи.

Підрядник повинен виконати:

  • Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Америка (від ПК 1+50) в м. Тисмениця за 968 тис грн.
  • Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Вільшанецька (від буд.№85 до буд. 107) в м. Тисмениця за 1,35 млн грн.
  • Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Стефаника (від вул. Костя Левицького) в м. Тисмениця за 936,8 тис грн.

В «Прозорро» договори не опубліковані.

Закупівлі проведені без використання електронної системи.

Фірма з 2020 року отримала 426 замовлень на 478,07 млн грн., з яких 4,37 млн грн. (13 підрядів) – від Тисменицької міськради.

Нагадаємо, у 2022 році справа проти КП «Полігон Екологія щодо закупівлі щебеню потрапила до Господарського суду Івано-Франківської області. Тоді переможцем стало «Автомагістраль-ІФ», яке запропонувало вищу ціну.

Деталі: Дрібна монополія? Судова справа закупівлі щебеню для комунальників Коломиї затихла

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору