Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що відомо про конфлікт між чоловіком та групою осіб на стометрівці у Коломиї?

11 червня в мережі з’явилося відео конфлікту між чоловіком та групою осіб на стометрівці у Коломиї. Останні звинувачують чоловіка у протиправних діях. Поліція повідомляє, що молоді люди поширюють недостовірну інформацію.

Передає Інформатор.

За даними поліції, о 19:19 до них надійшло повідомлення від особи 2000 року народження про те, що в Коломиї на вул. Чорновола більше 20 неповнолітніх осіб із шокерами та газовими балончиками, побігли за однією людиною. Правоохоронці встановили, що  близько 19:15 неподалік пам’ятника Шевченка коломиянин 1971 року народження, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив конфлікт із групою осіб (близько 10 чоловік), в ході якого погрожував предметом ззовні схожим на ніж. Після цього між учасниками події виникла шарпанина.

Частину конфлікту молоді люди відзняли на відео та поширили в місцевих пабліках із звинуваченнями проти чоловіка.

Скрін з відео

Відео можете переглянути у нашому телеграм-каналі.

За словами правоохоронців, молоді люди поширюють недостовірну інформацію.

У поліції повідомляють, що останнього було затримано та доставлено до Коломийської ЦРЛ для проведення медичного освідчення. Осіб, з якими останній вчинив конфлікт, двох мешканців Коломиї 2004 року народження та одного 2003 р.н., запрошено до Коломийського РВП для надання письмових пояснень. Будь-яких заборонених речей та предметів у даний громадян не виявлено. На всіх доставлених осіб складено адмінпротокол за ст. 173 КУпАП та протокол про адмінзатримання, останніх опитано, від написання заяви учасники події відмовились, відпущено по місцю проживання.

Якщо маєте інформацію щодо цієї ситуації, пишіть нам у Facebook , Telegram, Instagram. чи на пошту kl.informator@gmail.com

Раніше ми писали: Агресивного чоловіка, який вчинив у Коломиї серію нападів, помістили на лікування

Нагору