Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Агресивного чоловіка, який вчинив у Коломиї серію нападів, помістили на лікування

Працівники поліції затримали агресивного чоловіка, який ось уже понад місяць вчиняє численні напади на перехожих у Коломиї. Зловмисника помістили у лікувальний заклад.

Довідався Інформатор від правоохоронці Коломийщини.

Нагадаємо, що зафіксовано випадки нападу агресивного чоловіка середніх років кремезної статури на перехожих та пасажирів транспорту.

Коломияни забили на сполох: чоловік знову і знову з криками “Я тебе вб’ю!” нападає на ні в чому не винних перехожих, випадкових зустрічних.

Зокрема жертвою агресора стала матір військовослужбовця з Енергодару. Чоловік по-звірячому побив її у потязі Чернівці- Коломия. Після цього жінка більше тижня перебувала на стаціонарному лікуванню.

Деталі у статті: У потязі Чернівці-Коломия незнайомець жорстоко побив жінку. Такі ж випадки стаються на вулицях Коломиї

Є й інші випадки, зафіксовані у поліції за заявою жертв агресора.

Щоразу нападника затримували на кілька діб, але стаття, за якою його звинувачують – ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження) – не передбачає тривале тримання під вартою.

23 травня коломийські правоохоронці затримали зловмисника і за направленням від лікаря психоневрологічного кабінету каретою швидкої.
Тому наразі коломияни можуть заспокоїтися.

Триває досудове розслідування. На черзі – експертизи на встановлення ступеню осудності.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору