Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мешканці Січових Стрільців та Лисенка скаржаться на якість відремонтованих прибудинкових територій

Ремонт міжбудинкових проїздів на вулицях Січових Стрільців, 23, 25 та Лисенка, 1 проводили у листопаді 2022 року. Там вистелили асфальт та виклали бруківкою доріжки. Та зараз з-під нового асфальту росте трава, а бруківка “йде хвилями” та провалюється.

До Інформатора звернулися коломияни із проханням показати стан недавно відремонтованої території біля цих будинків.

Благоустроєм дворів біля будинків №23, 25 на вул. Січових Стрільців та буд. №1 на Лисенка займалася фірма “ХХІ століття-плюс”. Орієнтовна площа, на якій проводили роботи – більше 3600 м²: від вул. Січових Стрільців і аж до вул. Шипайла.

Ремонт цих міжквартальних проїздів здійснили на суму понад 6 млн 254 тис грн. Проте це не всі витрати по цій ділянці: через місяць на асфальтування проїзду заключили ще один договір на майже 161 тис грн.

До слова, раніше Інформатор аналізував співпрацю управління комунального господарство зі фірмою “ХХІ століття-плюс”. Деталі у статті: За 2 місяці – майже 25 млн грн: які дороги робила в Коломиї фірма “ХХІ століття-плюс” і чи вони пережили зиму

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору