Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Система безоплатної правової допомоги шукає параюристів

Завжди мріяли займатися волонтерською діяльністю та цікавитеся юриспруденцією? Система безоплатної правової допомоги запрошує до співпраці параюристів – ак­ти­віс­тів, що ба­жа­ють роз­ви­ва­ти­ся та до­по­ма­га­ти жи­те­лям сво­го ре­гі­ону діз­на­ва­ти­ся біль­ше про їх­ні пра­ва.

Детальніше розповість Інформатор.

Чим займатиметься параюрист?

  • інформуватиме населення про безоплатну правову допомогу, допомагати у розміщенні правових матеріалів
  • комунікуватиме з органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями та спілками;
  • перенаправлятиме клієнтів до фахівців системи надання безоплатної правової допомоги за допомогою застосунку “Параюристи”.

За словами організаторів, волонтери не тільки отримають досвід співпраці з системою надання безоплатної правової допомоги, але й матимуть можливість пройти безкоштовне навчання (тренінги, курси, семінари тощо) як у сфері волонтерської діяльності, так і в правовій сфері. Також зможуть  розширити ділові контакти та покращать навички комунікації.

Скільки часу займатиме волонтерська діяльність у вашому житті будете вирішувати тільки Ви, проте в оголошенні зазначають, що творці проєкту розраховують на 1–3 години на тиждень або не менше 4-х годин на місяць.

Як стати параюристом БПД:

З додатковими запитаннями звертайтеся на: Pravoprosvita@legalaid.gov.ua

Фото: ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору