Інформатор Коломия

ВЛАДА

Скільки коштував садовий трактор, яким коситимуть футбольні поля у Коломийській ТГ

У червні управління спорту оголосило тендер на придбання садового трактора – газонокосарки. Пізніше міський голова Коломиї повідомив, що нею коситимуть футбольні поля.

Інформатор розповість детальніше.

Очікувана вартість садового трактора була рівна 235 000 грн. Єдиним учасником тендеру був Горук Володимир Васильович, так як це була закупівля без електронної системи. Він запропонував суму, ідентичну до очікуваної. За словами міського голови Коломиї, газонокосарку і трактор-косарку використовуватимуть для косіння 6 футбольних полів громади. Оновити техніку було потрібно через те, що стара вже не могла впоратись із обсягом робіт.

Згідно даних платформи You Control пан Володимир Горук спеціалізується на роздрібній торгівлі побутовими електротоварами в спеціалізованих магазинах та має кілька інших видів діяльності. Зокрема, роздрібну торгівлю залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору