Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Незабуті: рівно рік тому загинув Герой Володимир Бобик

Володимир Бобик боронив українську землю від окупантів ще з 2016 року. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну він не міг бути осторонь та продовжував давати відсіч ворогу. 

Інформатор розкаже історію воїна, який до кінця боровся за волю України.

Народився Герой 2 грудня 1970 року в мальовничому селі Горінчево, що на Закарпатті, навчався в технікумі в Глухові, потім пішов служити до армії, після вступив в школу Прапорщиків. Закінчивши школу прапорщиків залишився служити в Коломиї в льотній частині. Тут же зустрів свою майбутню дружину Марію з якою створив сімʼю.

Після закриття льотної частини почав працювати в сфері будівництва, де розширював коло друзів і колег. Виховував дочку, видав заміж.

У 2016 році Володимир вирішив стати на захист нашої країни і своєї родини. Проходив Службу у Володимир-Волинську в 14 окремій механізованій бригаді імені Романа Великого.

Від 2016 року приймав участь у бойових діях у зоні проведення антитерорестичної операції згідно Указу Президента України від 14.01.2015р.

За роки перебування на службі був нагороджений такими відзнаками:

  • Генерального штабу Збройних Сил України нагрудним знаком «учасник АТО”, медаллю “Ветеран Війни”, медаллю «За жертовність і любов до України”.
  • Грамотами і подяками за сумлінне виконання бойових завдань з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях.

З початку повномаштабної війни був в лавах захисників території України. Брав участь у важких боях у Чернігівській, Миколаївській, Харківській областях. Володимир Михайлович Бобик був сержантом, командиром радіовідділення взводу звʼязку 14-ї окремої механізованої бригади.

4 липня 2022 року під час виконання бойового завдання загинув від ворожого обстрілу на Донеччині.

Джерело: Центр підтримки Захисників України Коломийської міської ради

Світла пам’ять Герою…

Нагору