Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“O sole mio”: у Коломийській філармонії звучали оперні голоси

14 липня у Коломийській філармонії імені Олександра Козаренка вирувала атмосфера схвильованого передчуття неймовірного дійства. А й справді, подружжя Юрія та Юлії Михайлюків, Василь Михайлюк і Любомир Цариняк не залишили байдужими жодного слухача. 

Інформатор не міг оминути цієї події.

О 17:00 всі присутні, затамувавши подих, чекали. І от на сцену вийшла ведуча – Катерина Трачук. Влучно підібраними словами вона оголосила про початок концерту під назвою “O sole mio”. На сцену по черзі виходили солісти Коломийської філармонії імені Олександра Козаренка Юрій та Юлія Михайлюки, соліст-артист капели ім. Л. Ревуцького та студент Національної музичної академії України імені П. Чайковського Василь Михайлюк, а також студент Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка Любомир Цариняк. Фортепіанний акомпанемент забезпечила Ірина Зінець.

Голос, харизма, віра у те, про що вони співають, неймовірна енергетика та іскри в очах, сльози, які навертаються на очі під час виконання, трагічність та акторська гра виконавців торкнулися кожного серця. А весь зал зачаровано слухав, гучно аплодував та не соромився кричати “Браво!” після кожного виступу.

На концерті звучали українські та зарубіжні твори. І нехай не кожен вільно володіє італійською, це не мало значення, адже артисти вміло донесли всі почуття, про які співали. Кульмінацією концерту стало виконання неаполітанської пісні “O sole mio” вчотирьох. Відтак під загальні оплески співакам і концертмейстеру вдячні слухачі подарували квіти. Здавалося б, логічне завершення дійства. Та це не про цей концерт…

На прохання Юрія Михайлюка на сцену вийшов Микола Степанович Скільський, аби разом виконати романс “Ой ти, дівчино, з горіха зерня”. До них долучились всі артисти. Завдяки таланту кожного з них українська пісня зачарувала і залишила в серцях слухачів слід на все життя.

Більше фото з концерту дивіться нижче.

Фото: Христина Бойчук та Романа Бакай

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору