Інформатор Коломия

ГРОШІ

За ремонт проїзду до Шевченківського озера у Коломиї заплатять понад 5 млн грн

Управління комунального господарства Коломийської міської ради провело тендер на капітальний ремонт проїзду до озера в парку ім. Т. Шевченка. На торги прийшов один учасник і переміг.

Інформатор розповість деталі.

Згідно технічного завдання, капремонт проїзду до озера передбачає облаштування основної проїзної частини, з’їздів та примикань, тротуарів та острівків, автомобільної стоянки, влаштування газону, нанесення розмітки та встановлення дорожніх знаків. За ці роботи з бюджету Коломийської громади готові були заплатити 5 259 816 грн.

Участь у тендерній закупівлі взяв один учасник, який і переміг. Це – ТОВ “ПМК-22”. Місту вдалося зекономити понад 150 тис грн, адже за свої послуги фірма запропонувала 5 103 130 грн. 

До теми: Гроші з війни: як військові наповнюють бюджет Коломиї

Нагадуємо, що УКГ також оголосило тендер на проведення капітального ремонту пішохідних доріжок біля озера в парку ім. Т. Шевченка, в якому теж взяло участь ТОВ “ПМК-22”. Найнижчу ціну запропонував ТОВ “Томашбрук”. Наразі переможцю висунуто вимогу про усунення невідповідностей.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору