Коломия До сайту

У Коломиї закуповують сцену за майже 290 тис грн

Нещодавно управління культури і туризму провело закупівлю мобільної сцени з очікуваною вартістю 300 000 гривень. Переможець запропонував на 11 тис грн менше.

Інформатор знає деталі.

Підприємець з Дніпропетровщини ФОП ШАБЛЯ ДМИТРО ІГОРОВИЧ був єдиним учасником тендерної закупівлі мобільної збірно-розбірної сцени. Місто зекономило на цій сцені 11 тис грн.

До теми: Капітальний ремонт дитячого майданчика обійдеться Коломиї у майже 1,5 млн грн

Цікаво, що досвід участі цього підприємця у державних закупівлях такого типу нема, більше того за даними платформи YouControl ФОП ШАБЛЯ ДМИТРО ІГОРОВИЧ, зареєстрований місто Кам’янське, що на Дніпропетровщині, від вересня 2022 року, спеціалізується на виготовленню меблів.

Що то буде

Сцена, вагою 1800 кг і параметрами 4х6х4, представляє собою чорний тентовий дах з ПВХ на чотирьох опорах, а також має бути обладнаною 4-ма ручними лебідками.

Підлога сцени має бути виготовлена із бакелітової вологостійкої фанери. Доставка, шеф-монтаж і навчання персоналу входять у ціну.

На сцену управління культури і туризму вимагає гарантію 1 рік.

Доставити товар мають до 30 вересня  2023 року включно.

Наразі ще договір не підписали, тендерна закупівля очікує рішення.

До теми: Гроші з війни: як військові наповнюють бюджет Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька