Інформатор Коломия

ВЛАДА

Зміни до бюджету, питання ліцею, ремонти та допомога херсонцям: підсумки липневої сесії Коломийської міськради

24 липня у сесійній залі було людно і навіть спекотно. Розглядали питання змін до основного фінансового документу Коломийської громади на 2023 рік, підтримки ОСББ міста, допомоги громаді Херсонщини та інше.

Детальніше розповість Інформатор.

24 липня на 2-му пленарному засіданні 45-ї сесії Коломийської міської ради розглядали чимало питань порядку денного, депутатські звернення та земельні питання.

Більшість часу приділили питанню перепрофілювання ліцею №2. Втім, влада та коломияни так і не дійшли згоди.

Детальніше: Батьки, учні та вчителі ліцею №2 прийшли на сесію міськради.

Бюджет

Йшлося про уточнення та виконання бюджету Коломийської громади на 2023 рік. Зокрема, наразі виконання бюджету по доходах на рівні 86,7% від запланованого, а по видатках – 79,9%.

Депутати підтримали виділення з бюджету 31,5 млн грн на забезпечення військових частин; 500 тис грн – внутрішньо переміщеним особам; 13,6 млн грн на ремонт споруд цивільного захисту; 5, 7 млн грн – на капітальні ремонти шкіл; а 1, 5 млн грн – на завершення будівництва спортмайданчика ліцею №2.

Підтримка ОСББ та допомога Херсонщині

Також проголосували за відшкодування ОСББ частини витрат по програмі “Енергодім”, додаткове фінансування для закладів охорони здоров’я у громаді, передачу комунального сміттєвоза у Нововоронцовську громаду на Херсонщині.

Також проголосували питання присвоєння звання “Почесний громадянин міста Коломия” активісту, волонтеру і депутату попередніх Геннадію Романюку.

На сесії розглядали десятки земельних питань. Детальніше рішення можете переглянути на сайті міської ради за посиланням.

Пропонуємо запис прямого включення із сесії Коломийської міської ради 24 липня 2023 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору