Інформатор Коломия

ВЛАДА

Скільки узаконених тимчасових споруд є у Коломиї

Кіоски, будки, МАФи, а потім тимчасові споруди… Як тільки ці будиночки у різні часи не називали. Ще 5-10 років тому коломияни уважно слідкували за боротьбою із неузаконеними тимчасовими спорудами, але це на зважало виростати новим. Скільки їх зараз і та як виглядає нині середмістя?

Інформатор отримав офіційні дані про кількість й місця розташування тимчасових споруд, які заполонили площі, скверики й тротуари Коломиї.

За офіційними даними Коломийської міської ради на території міста та у деяких селах Коломийської громади узаконено 109 тимчасових споруд, термін дозволу на діяльність яких наразі не минув.

Серед цього переліку також можемо знайти і деякі літні майданчики, як-от імпровізована тераса кафе “Джем” на просп. Чорновола, що відтяла у коломиян тротуар по всій ширині й навіть трохи пішохідної дороги коломийської стометрівки. Чи трохи скромніша тимчасова забудова кафе “Галерея”, що також знаходиться на стометрівці.

Цікаво, що неподалік знайдемо столики під розкладними парасолями і від інших закладів громадського харчування.

Біля міського озера зареєстрованих є лише 3 тимчасові споруди, їх у списку позначено то за старою, то за новою назвою вулиці: вул. Степана Тарабалки (колишня вул. Чехова). А ще є цілі комплекси тимчасових споруд на просп. Грушевського (на автостанції та в околицях), на вул. Мазепи (біля поліклініки).

Детальніше – у списку, який надали нашим журналістам в міськраді.

У наступні статті пропонуємо доповнити картину торгівлі та підприємницької діяльності на вулицях Коломиї та сіл громади даними про літні майданчики.

Також читайте: Скільки коштує місце під торгівлю у Коломиї і як отримати дозвіл

Територія навпроти Музею писанкового розпису на проспекті Чорновола сьогодні виглядає так:

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору