Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Поліція поділилась деталями трагедії на міському озері в Коломиї

5 серпня на міському озері ім. Руфа чоловік пішов купатися, а випірнувши не подавав ознак життя. Нагадаємо, купання у цій водоймі заборонене.

Інформатору в поліції повідомили, що реанімаційні заходи не допомогли, а від потопельника разило спиртним.

Повідомлення до Коломийського районного відділу поліції надійшло 5 серпня о 15:55. Дзвонив черговий рятувальної водолазної станції м. Коломия.

Він повідомив, що міському озері ім. Руфа втопився чоловік.

Виїздом на місце події було встановлено, що працівники рятувальної водолазної  станції цього дня близько 15:50 виявили тіло чоловіка, віком близько 65 років, міцної тілобудови, без ознак життя.

За свідченнями очевидців трагедії цей чоловік купався в озері та винирнувши не подавав ознак життя.

“При проведенні реанімаційних заходів працівниками швидкої медичної допомоги із ротової порожнини останнього був чутний різкий запах алкоголю. В ході огляду небіжчика слів насильницької смерті не виявлено” – стверджують у райвідділі поліції.

Тіло потопельника було направлено в морг Коломийської ЦРЛ для проведення судово-медичної експертизи.

Наразі ж у ході пошукових заходів було встановлено, що покійний – мешканець Коломиї 1963 року народження. Також є дані, що чоловік страждав на шизофренію і проживав сам.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096

Нагору