Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Ланчині нетверезий скутерист підкинув поліцейським 200 євро хабаря

На вихідних патрульні зупинили скутер “Хонда Діо” у Ланчині на Надвірнянщині, щоб перевірити документи. З’ясувалось, що керманич був напідпитку і тому намагався “відкупитись”.

Деталі розповість Інформатор, посилаючись на поліцію.

Скутером кермував 53-річний мешканець Ланчина. Під час спілкування з водієм, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Аби уникнути відповідальності, чоловік запропонував поліцейським хабар. Правоохоронці попередили його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак порушник поклав 200 € в службовий автомобіль.

Щоб задокументувати вказане правопорушення, інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу та співробітників Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

За нетверезу їзду керманича притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За фактом надання неправомірної вигоди поліцейським слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, за надання неправомірної вигоди службовій особі передбачене покарання: від 2 до 4 років позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору