Інформатор Коломия

ГРОШІ

7,5 млн грн витратять на ремонт тротуарів на частині вул. Мазепи у Коломиї

У Коломиї збираються облаштувати нові тротуари по вулиці Мазепи на ділянці від перехрестя з вул. Бандери й до самої межі міста. Учасники тендеру знизили вартість аж на 2 млн грн. 

Інформатор ділиться деталями.

Управління комунального господарства оголосило відкриті торги з особливостями на ремонт тротуарів по вул. Мазепи від вул. Бандери до межі міста Коломия. Протяжність цієї ділянки – близько 3 км. Очікувана вартість робіт склала 9 548 900 грн. 

Технічне завдання передбачає зняття старого асфальтного покриття, демонтаж старих лавок та урн і встановлення нових та інші стандартні роботи. Тротуари мають викласти бруківкою. У перелік також входить улаштування бетонних тактильних плит, які визначені будівельними нормами і враховують потреби людей з інвалідністю.

На відкриті торги прийшло 2 учасники. Обидві фірми значно знизили вартість робіт. Переможцем тендеру стало ТОВ “Томашбрук”, який запропонував виконати роботи за 7 584 060 грн.

Нагадаємо, що ці та інші роботи з благоустрою міста стали можливими завдяки податкам із грошового забезпечення військовослужбовців Коломийської громади.

Детальніше: Гроші з війни: як військові наповнюють бюджет Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору