Інформатор Коломия

ГРОШІ

Капремонт дитячого майданчика за 1,5 млн грн в парку Коломиї виявилась будівництвом нового

Скоро коломийська дітвора буде гратися і розвиватися на новому майданчику у міському парку. Облаштовують його впритул до старих двох ігрових комплексів. Цікаво, що згідно тендеру ці роботи названі капітальним ремонтом дитячого майданчика, хоча це насправді новий ігровий комплекс. Закупівля відбулась як допорогова без використання електронної системи.

Що там буде? Інформатор не зміг дочекатися відкриття і відфотографував новий дитячий майданчик ще на етапі його встановлення.

Бачимо, що нарешті активістам Коломиї вдалось достукатись до міських урядників, адже на майданчику встановили спеціальне покриття. Матусі полегшено видихнуть, бо відвідини майданчика нарешті обійдуться без виснажливого відтирання болота з дитячого одягу та взуття.

Також у травні 2023 року силами центру туризму і дозвілля відремонтували ігрові комплекси у міському парку, яким уже понад 10 років.

Нагадаємо, що вартість цього “капремонту” по договору становить майже півтори мільйони гривень (1 451 810 грн).

Виконавець робіт капітального ремонту дитячого майданчика в парку – ФОП Мурахтанова Анна Олександрівна, зареєстрована у м. Дніпро 27 квітня 2023 року.

А проте за цей короткий час підприємиця заключила 4 договори на загальну суму  майже 3 млн 226 тис грн. Коломия наразі – найбільший замовник цього виконавця.

Нагадаємо, що у міському парку відкрили вбиральню, ремонт котрої коштував місту майже 1 млн грн.

Деталі у статті Вбиральню за майже мільйон відкриють у Коломиї напередодні Дня міста

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору