Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Котики та песики шукають домівку в Коломиї

Наші кращі небагатослівні друзі здатні змінити настрій вмить, адже безкорисна турбота про братів наших менших завжди повертається стократ. 

Традиційно на вихідних Інформатор збирає докупи усі оголошення про колтиків та песиків, які шукають господарів.

Підкинули кішку з кошеняткам. Люди опікуються, але потрібно допомогти всім знайти дім. Кошенятка віку – 1,2 місяці. Сіренький повністю-хлопчик. Можлива доставка. Тел: 0509550604.

Терміново шукають дім для двох мегакрасунечок. Вік – 2місяці, без паразитів, ідеально поводяться в приміщенні. Гарно все їдять. Котусі дуже люблять купатися і стануть найкращими друзями вашим діткам. Доставлять до вашого дому. Дуже хочуть прилаштувати обох в одну сім’ю, але можна і окремо. Тел: 0971798361.

Терміново шукають дім для солодкої парочки! Маньопикам біля 1,5 місяці. Дві дівчинки. Оброблені від паразитів. Гарно самі їдять і акуратно користуються лоточком. Хотіли б віддати обох в одну сім’ю і домовитися про стерилізацію у 8 місяців. Можлива доставка до вашого дому. Тел: 0971798361.

Молода дівчинка Айва (біля 3 років) шукає родину! Прилаштовується безкоштовно! Вона була евакуйована з обстрільних зон Вовчанського напрямку. В притулку отримала необхідну допомогу, щеплення від сказу, лептоспірозу та інфекційних хвороб та була стерилізована. Айва дуже дружня та активна. Вона чудово ладнає з людьми. Шукаємо їй власника, який може забезпечити її охайним вольєрчиком чи іншим комфортним приміщенням, де Айва зможе перечекати спеку та заховатися від дощу та холоду а також гарне харчування. Айва знаходиться в притулку в Харкові. За потреби допоможемо організувати доставку по Україні.
Тел. 0957482202

Шикарна красуня Шейла шукає дім. Прилаштовується безкоштовно! У Шейли очевидно, що хтось із батьків був німецькою вівчаркою, інший, скоріше за все, середньоазійською, судячи з її розміру. Ця дівчинка була евакуйована з під обстрілів з Вовчанського напрямку. Вона молода (біля 2 років), активна та дружня. Ця дівчинка буде чудовим компаньйоном і серйозною охороною для своєї родини. В притулку Шейла була стерилізована та отримала усі необхідні щеплення та обробки. Шукаємо їй родину з комфортним проживанням та гарним харчуванням. Шейла знаходиться в притулку в Харкові. Допоможемо організувати доставку по Україні.
0957482202

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору