Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Управління культури знімає рекламні відео кафе і ресторанів Коломиї

Працівники управління культури створюють відеоролики з рекламою туристичних принад Коломиї і разом з тим закладів харчування. Наразі є 5 відео, що містять пряму рекламу закладів громадського харчування. Що цікаво, власниками цього бізнесу переважно є рідня міського голови, депутат міськради а також наближені до них.

Інформатор розпитав в управлінні культури та туризму, чим покликане таке рішення.

Керують сторінкою Коломия культурна у соцмережі Facebook працівники сервісного центру закладів культури Коломийської міської ради.

Наразі у двох роликах Reels міститься реклама пабу “Кружало” і по одному – з промоцією ресторану “Вілла Фамілія”, кав’ярні “Кабінет” та ресторації “На бульварі”.

Журналісти запитали, чи всі підприємці Коломиї можуть розраховувати на рекламну підтримку органів місцевого самоврядування.

Заступниця начальника управління культури і туризму Мар’яна Кодіна відповіла, що з такими запитами можна звертатися до них.

“Коли ми ведемо екскурсії, гості міста завжди питають про заклади харчування. Тому наша мета – це підримка бізнесу, популяризація серед туристів. А щоб рекомендувати заклад потрібно все самому спробувати, що ми і робимо. У відео пропагуємо смачні страви, які уособлюють коломийську кухню, атмосферу та затишок”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору