Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Різноманітність котячих кормів від Royal Canin: популярні лінійки

Royal Canin є визнаним світовим лідером у сфері виробництва кормів для домашніх тварин. Компанія відома своїми науково обґрунтованими та високоякісними продуктами, розробленими з урахуванням унікальних потреб різних категорій котів. Кожен корм для котів ідеально збалансовано під потреби тварини певного віку, активності, стану здоров’я. Широкий асортимент дозволить підібрати оптимальний варіант для кожного улюбленця. Розглянемо 5 популярних лінійок бренду.

Feline Health Nutrition

Ці корми підходять для таких груп:

1. Кошенята. Раціони враховують особливі потреби в рості, розвитку та підтримці здоров’я.

2. Дорослі коти. Містять необхідні поживні речовини та сприяють укріпленню здоров’я та підвищенню енергії дорослих тварин.

3. Стерилізовані. Корм для котів Роял Канін після стерилізації допомагає підтримувати оптимальну вагу та здоров’я улюбленця.

4. Тварини з чутливим шлунком. Продукти легко перетравлюються та сприяють здоровому функціонуванню шлунково-кишкової системи.

Лінійка Feline Health Nutrition враховує вік, розмір, стан здоров’я та інші потреби кота.

Veterinary Diet

Лінійка спеціально розроблена для котів із певними медичними проблемами. Ці корми призначаються ветеринаром, оскільки вони мають на меті лікування та підтримку здоров’я тварин.

Veterinary Diet пропонує рішення для широкого спектра проблем зі здоров’ям, таких як хвороби сечовидільної системи, шлунково-кишкові розлади, алергії, дерматологічні проблеми та багато інших. Кожен продукт враховує специфічні потреби хворої тварини.

Breed Health Nutrition

Серія являє собою спеціально розроблені корми для різних порід. Вони містять поживні речовини, вітаміни та мінерали, необхідні для підтримки здорового фізичного розвитку, мускулатури, шерсті та загального функціонування тіла.

Продукти цієї лінійки також враховують особливості жувального апарату кожної породи. Наприклад, для котів з особливою формою або великим розміром щелеп гранули мають спеціально адаптовані форму та текстуру, щоб полегшити жування та ковтання.

Royal Canin Indoor

Раціони серії Indoor призначено для котів, які живуть у приміщенні. Ці корми розроблено з урахуванням особливостей такого способу життя та забезпечують тваринам оптимальну дієту, а також запобігають проблемам, пов’язаним із вагою, шлунково-кишковими розладами та активністю.

Royal Canin Indoor містить збалансовану комбінацію поживних речовин, яка допомагає домашнім котам підтримувати здорову вагу та оптимальний рівень активності. Корми цієї лінійки також містять волокна, які сприяють здоровому травленню та регулюють транзит кишківника.

Продукти лінійки Indoor мають спеціально адаптовану формулу, що допомагає полегшити розчісування шерсті та зменшити заплутування.

Royal Canin Aging

Серія для улюбленців похилого віку. Раціон враховує вікові зміни та особливості здоров’я. Він містить спеціально підібрані інгредієнти, які сприяють збереженню здорових функцій органів і систем організму котів, що старіють. Корми цієї лінійки мають оптимальне співвідношення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів, необхідне для підтримки життєво важливих процесів у старших котів.

Royal Canin Aging містить антиоксиданти та інші спеціальні добавки, які допомагають боротися зі стресом і підтримувати здоров’я імунної системи. А також — інгредієнти, спрямовані на підтримку суглобового апарату та сповільнення вікових змін.

Нагору