Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї можуть збудувати індустріальний парк

На окраїні міста, в мікрорайоні Шарлая, Коломийська міська рада пропонує збудувати промисловий парк. Висловити свою думку щодо цього питання мешканці громади зможуть на громадських слуханнях у вересні.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт.

Індустріальний парк “Коломия industry” планують збудувати в межах вул. Кошового Костянтина Гордієнка та вул. Волоська.

В детальному плані цієї території зазначається, що вона має зручні транспортні зв’язки з навколишніми населеними пунктами.
Площа опрацювання детального плану території складає орієнтовно 32 га.

15 вересня у залі засідань Коломийської міської ради проведуть громадські слухання щодо Документу державного планування «Детального плану території в межах вул. Кошового К. Гордієнка та вул. Волоська в місті Коломия Коломийської міської територіальної громади Коломийського району, Івано-Франківської області для індустріального парку «Коломия industry» та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Початок об 11:00.

Графічні матеріали та супровідну документацію можна переглянути за посиланням.

Скрін із Детального плану території

Скрін із Детального плану території

Довідково. Індустріальний парк або промисловий парк — територія, виділена при плануванні міста для промислового розвитку. Метою створення таких парків є забезпечення підприємств спільною розвиненою інфраструктурою та забезпечення контролю над виробництвом та впливом на довкілля

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору