Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

ТОП-5 причин популярності пива на ринку

Пиво прекрасно охолоджує в спекотну літню погоду. Слабоалкогольний напій зближує, відкриваючи можливості для знайомства з новими людьми в місцевому пабі або барі. Можна випити пінту в чистому вигляді, а за бажанням — приготувати незвичний мікс. Наведених аргументів уже достатньо, щоб захотіти купити пиво онлайн і насолодитися неповторним смаком. Однак це не всі фактори, які мали вплив на популяризацію пінного напою у світі.

Перехилити пінту п’ятничного вечора — різновид чоловічого відпочинку. Цей факт зумовлений культурними особливостями.

Пиво завжди вважалося вибором чоловічої половини людства, оскільки його вживання пов’язували зі спортом, риболовлею, полюванням.

Вино ж навпаки асоціювали з жіночою аудиторією, тому що воно підкреслювало легкість, елегантність, вишуканість. Стереотипи руйнуються, тому жінки так само активно ласують пивом, як і чоловіки, хоча зазвичай віддають перевагу легким сортам.

Інші причини популярності пінного напою

З’явилися дослідження, які вказували на користь напою для здоров’я. Вважається, що пиво позитивно впливає на серцево-судинну систему, оскільки містить у складі антиоксиданти. Воно також збагачене вітамінами групи B та мінералами, включно з селеном і фосфором.

Низька ціна. Пиво завжди продавали за нижчою вартістю, ніж вино або віскі. До того ж пінний напій може розливатися в пляшки об’ємом 0,33 л. Інші різновиди алкоголю частіше продаються у скляній тарі місткістю 0,5 або 0,7 л. Багато споживачів вибирають пиво як варіант для споживання наодинці.

Розмаїття сортів. Напій виготовляється з води, солоду, хмелю. Солод — проросле й висушене зерно. Завдяки цьому процесу крохмалисті сполуки розщеплюються на цукри, а потім перетворюються на спирт. Додавання хмелю надає пиву гіркого присмаку. Рослина також є природним консервантом. Дріжджі визначають кінцевий продукт. Наприклад, лагер виготовляється з використанням дріжджових культур низового бродіння. Залежно від комбінації продуктів змінюється смако-ароматичний букет. На ринку так багато варіантів, що кожен відшукає ідеальний продукт для себе.

Поєднання з їжею. Бульбашки поєднуються як із легким салатом, так і з соковитим бургером.

Чи варто вживати пиво щодня

Зловживання алкоголем може призвести до проблем зі здоров’ям. Пиво можна пити кожного дня, якщо воно не містить доданого цукру, а вживання обмежується 100–200 мл. Важливо дотримуватися правил усвідомленого споживання.

Організм швидко звикає до заспокійливої дії алкоголю. Зважайте на те, що цукор підвищує інсулін, тому пінний напій може бути протипоказаний для певних категорій покупців.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору