Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Який букет квітів обрати, щоб вразити кохану?

Квіти – це завжди гарна ідея. Особливо, якщо ви збираєтесь зробити приємно своїй другій половинці. Та перед тим як побачити щасливі очі коханої та почути від неї слова вдячності, виникає звичне питання – які квіти обрати?

Сьогодні флористи пропонують широкий вибір кольорів та величезний асортимент свіжих букетів. А ще дивують всілякими тропічними та екзотичними рослинами. Втім, не факт, що кохана “зацінить” цю екзотику.

А от троянда досі залишається найпопулярнішою та найкрасивішою квіткою в світі. Кажуть, що це – вічна класика, адже вона є одним із символів кохання. Звісно, що неймовірним та незабутнім сюрпризом для другої половинки завжди стане 101 троянда. Будь-яка дівчина чи жінка буде рада такому букету.

Також часто дарують лілії. Вважається, що вони означають захоплення, щиру зацікавленість та пристрасть, що зароджується.

Нерідко для букету вибирають ромашки. Це ніжні квіти. Вони натякають на теплі почуття чоловіка. Їх прийнято дарувати молодим дівчатам, адже ці квіти символізують легкість,  безтурботності та невинність.

Цікаво, що хризантеми говорять про серйозні наміри і відкритість почуттів. А ще кажуть, що букет з цих квітів може оберігати свою власницю від різних напастей і хвороб

Орхідеями хочуть показати романтичні почуття та захоплення чарівністю жінки. Якщо подаруєте коханій ці квіти, то це означає, що ви хочете бути разом з нею, адже вона є особливою для вас.

Одні з улюблених сезонних квітів дівчат – півонії.  Їх вважають символом пристрасної любові та романтики.

А такі квіти як гербери символізують флірт, виражають легку закоханість.

Сьогодні популярністю серед квітів користуються альстромерії. Вони вважаються дещо екзотичними квітами. Ці квіти нагадують про неповторність та унікальність людини.

При виборі букету значення має й колір квітів.

Червоний букет завжди обирають, щоб показати пристрасть й сильну прихильність і може передати послання “Я тебе люблю!”.

Білий колір квітів більш романтичний і є символом ніжності й чистоти.

Ніжний чи насичений рожевий відтінок, на відміну від червоного, висловлює симпатію і показує готовність до стосунків чи намір розвивати їх надалі.

Яскраві помаранчеві квіти зможуть висловити гарячі почуття, захоплення, уподобання чи гордість за людину.

Жовтий, зазвичай, символізують із розставанням.  Букет такого кольору краще дарувати колегам чи друзям. Втім, їх можна поєднувати з іншими кольорами.

Персикові та кремові кольори квітів вважають сором’язливими. Ними можна сказати “дякую”.

Також можна обрати букети з двох кольорів. Вважається, що вони не передають жодного послання і тут кольори нічого не символізують, на відміну від однотонних. Ці композиції просто мають на меті принести радість і задоволення людини.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору