Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Хвостатим друзям потрібна домівка у Коломиї

Вони заслуговують на турботу, ласку та тепло. Це все вони можуть отримати завдяки добрим людям, які заберуть їх з вулиці.

Інформатор регулярно збирає оголошення про тваринок, які шукають господарів.

Шукає сім’ю неймовірна кішечка. Дівчинка грайлива, ніжна, любить компанію, навчена ходити лоточок і просто дуже красива. Оброблена від бліх та гельмінтів. Зараз годують кормом, бо коли знайшли вона була дуже худа і голодна, зараз трошки від’їлась. Загалом киця грається з усім, що знайде, любить спати на ручках, з захватом досліджує світ. Якщо зацікавила ця прекрасна леді, то телефонуйте – 0634377141.

Ніка шукає дім. Її разом з сестричками викинули як непотріб. Шукали їжу серед гори лахміття. Їх життя висіло на волосині. Зараз дівчинка пройшла всі обробки, та отримала першу прививку. Шукають їй сім’ю, яка більше не зрадить, адже це мале достатньо настраждалось. Вакцинована, виросте середня. Прилаштовується під договір адопції тварин. Стерилізують за свій рахунок по досягненню віку 6-7 міс. Доставлять. Телефонуйте: 097 060 63 71 (Олеся).

Дівчинка 5 місяців, активна, здорова, ідеально ладнає з іншими тваринами. Ще тиждень перетримки і Соня знову поїде в притулок, який закінчився тяжким ентеритом. Вона балансувала на межі смерті. Врятуйте. Стерилізація в 7 місяців безкоштовна. Телефон:
096 00 45 470.


Моллі в пошуках дому. Дітвора народилась біля вокзалу в закинутій будівлі від безпритульної собачки. Всі сестрички поїхали в дім, а ця красуня й досі без дому. Моллі дуже лагідна собачка, дещо боязка. Вік 4 місяці. Є всі вакцини та паспорт. Прилаштовується в приватний двір з добре огородженою територією, щоб тварина могла вільно пересуватись. Не на прив’язь. Виросте середня. Буде добрим охоронцем. Через 2 місяці стерилізують за власні кошти. Телефонуйте: 097 960 63 71 (Олеся).

Маленька мама має п’ять песенят. Іде на стерилізацію, але собачки шукають дім. Телефонуйте: 0666098887.

Чорний котик в білу полосочку. Вже цілком готовий переїжджати в свою домівку. Весь ветсупровід, при потребі, надається. Пишіть Romana Glynska.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram.  

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору