Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Заступник комбата МПБ 10-ї ОГШБ “Едельвейс” Олександр Гаврилюк: “А тепер вони вчаться у нас” | Хроніки війни

Кадровий військовий Олександр Гаврилюк за свою історію встиг спробувати себе і у військовій службі, і в цивільних професіях. Але коли Вітчизна потребувала захисту – довго не думав. Воював від 2014 року і сьогодні керує артилерією мотопіхотного батальйону 10-ї ОГШБр. Майор переконаний, що українські війська за час російсько-української війни пройшли потужну трансформацію. “Це вони навчили нас воювати. А тепер самі вчаться у нас!”, – каже захисник.

Інформатор ділиться інтерв’ю Фонду підтримки гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” з майором Олександром Гаврилюком.

На початку 90-х Олександр Гаврилюк закінчив Хмельницьке вище артилерійське командне училище.

В той час артилерію в Україні скорочували, тож перепрофілювався у прикордонника. Потім пробував себе у бізнесі та інших цивільних професіях. А в 2014-му році, з початком російсько-української війни, знову пов’язав свою долю з армією.

У рамках серії інтерв’ю з бійцями 10-ї ОГШБ, яку запустив Фонд підтримки гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”, говоримо із заступником командира з артилерії мотопіхотного батальйону 10-ї ОГШБр майором Олександром Гаврилюком.

Читайте також інші хроніки війни:

Офіцер 10 ОГШБр Влад Гудько: “Авіапарк” бригади постійно потребує поповнення” 

Комбат 10 ОГШБр “Едельвейс” на позивний Хантер: “В нас ще багато роботи”

Розвідник 10 ОГШБр коломиянин Богдан Федорук “Перемога не буде, як вимикач від світла”

Війна ближче, ніж нам би хотілось. Підтримуйте військових зі звичайної людської вдячності за те, що цей день почався і ви маєте можливість бути поряд рідних і близьких… на відміну від наших захисників.

Реквізити тут: https://cutt.ly/tLziHAt

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору