Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Майбутнє українського футболу: маленький коломиянин Роман Босий вступив до академії футболу ФК «Рух»

У нього всі мрії й розмови про футбол, кожного дня – тренування і навіть крізь сон хлопчик обіймає м’яч. Коломиянин Роман Босий всього три роки в цьому спорті, а вже став студентом академії футболу ФК «Рух». З початком вересня хлопчик переселяється на Львівщину, аби будувати свою спортивну кар’єру.

Інформатор випитав у хлопчини, ким він себе бачить за 10-15 років і на що готовий, аби потрапити в список зіркових футболістів.

Трохи більше 3 років у ФК “Варатик” Романові виставило, аби переконатись, що це не хобі, а його майбутня кар’єра. І у хлопчини достатньо витримки та впертості, аби увесь вільний час присвятити улюбленому футболу.

Тренер “Варатика” Юрій Островський радий, що його вихованець йде далі. Взагалі відбір до академії футболу досить жорсткий, але Роман все витримав гідно і має щодо навчання дуже великі плани.

Мама Уляна розказала, що Ромчик не просто любить футбол, він ним марить. І з великої любові до сина батьки забули свої старі звички, пристосувалися до графіка юного футболіста і навіть віддали йому право керувати пультом від телевізора. Тепер пані Уляна сама готова розповісти про ту чи іншу гру, у не лише чемпіонатів світу, але й багатьох європейських країн.

Натомість син чітко знає, що досягне успіху і з першого великого гонорару купить собі машину, а половину віддасть батькам.

А коли втомлений Роман засинає, то обіймає свого найкращого друга – футбольного м’яча. І ми не здивуємось, якщо в цей час йому сниться не мультик і казка, а черговий матч.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору