Інформатор Коломия

ВЛАДА

Перший тендер і вже на 7 млн: ФОП, який укладає бруківку на Франка, зареєстрований 2 місяці тому

Минулого тижня на вулиці Франка у Коломиї розпочали ремонт тротуарів. Оновлювати пішохідні доріжки будуть від вул. Моцарта до вул. Достоєвського. У тендері на ці роботи від управління комунального господарства взяло участь два учасники. Переміг підприємець, зареєстрований наприкінці червня цього року і тендер у Коломиї наразі єдиний в його списку.

Інформатор дізнавався більше деталей.

Згідно технічного завдання, на цій частині вул. Франка тротуари мають улаштувати бруківкою. Це близько 2,5 км вулиці. УКГ  за роботи по Франка оголосило очікувану вартість 9 585 845 грн. На тендер прийшло два учасники – ТОВ “Гарантплюсбуд” та ФОП Наливайко Ярослав Володимирович. Обидва значно знизили ціну – перший на 1 млн 905 тис, а другий аж на 2 млн 285 тис.

Відповідно переміг підприємець Ярослав Наливайко. Згідно даних платформи YouControl ФОП Наливайко Ярослав Володимирович зареєстрований 23 червня 2023 року у смт. Печеніжин. 16 серпня управління комунального господарства Коломийської міської ради підписало з ним договір на ремонт тротуарів по Франка на суму 7 199 979 грн. Це перший і наразі єдиний переможний тендер для цього підприємця.

Читачам Інформатора вже відомий приватний підприємець із таким прізвищем – Володимир Наливайко , на якого зареєстроване ПП “Северин-Н”. Станом на квітень 2023 року Володимир Наливайко уклав з міськрадою загалом 29 договорів, у тому числі 21 договір з управлінням комунальної власності, яке він же і очолював. Більше у статті: Стара і нова влада Коломиї: як управління комунального господарство співпрацює з колишнім начальником

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору