Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ворог поміж нас: як коломияни забруднюють русла міських потічків

Дуже легко несеться хейт через неякісну роботу міських комунальників. Але в цьому випадку все навпаки. Щомісяця журналісти Інформатора бачать, як біля річки Радилівки наростають валуни сміття, мов сталагміти.

Міські двірники час до часу роблять тут генеральне прибирання, але чистота тримається недовго.

Це всього 30 метрів вулиці, названої іменем Героя України Степана Тарабалки – від перехрестя до вул. Гординського, всього 3 мостика, під кожним з яких побутове сміття коломиян.

Хтось облюбував собі ялину, тож за місяць тут ховає кілька пакетів сміття з дому. Інші просто не церемоняться викинути упаковку, стакан, недопалки, пляшки чи зламані іграшки. Цікаво, чи хтось цим людям в дитинстві пояснював, що сміття не розчиняється у повітрі?

Щоб жити, яв в Європі, треба мати такий самий рівень відповідальності, як у цивілізованому світі. Просимо повідомляти муніципальну інспекцію (тел. 03433 47603) або поліцію (102), якщо ви стали свідками забруднення навколишнього середовища у містах чи селах Коломийської громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору