Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На пішоходів плювати: коломийські водії загороджують вихід зі скверу у середмісті

Рівень виховання та інтелекту можна легко визначити за ставленням людини до інших. Чи турбуються водії про комфорт інших, коли загороджують пішохідні зони? Навряд, в таких діях читається одне: самолюбство і страшенна лінь.

Інформатор звертається до власників авто враховувати інтереси інших, залишаючи свої машини на вулицях Коломиї.

Днями наші журналісти зібрали ТОП-20 випадків рагульського паркування в Коломиї. Але на цьому випадки порушень правил зупинки і стоянки не припинилися.

Два випадки рагульського паркування зафіксували переході у середмісті із різницею у місяць. Крайній стався 9 вересня.

“Парковка дня”, – підписує свої фото Ольга Лелюк про Peugeot , що перегородило доріжку до пошти зі скверу у центрі міста.

Інший обурений коломиянин – Артур Філімонов пояснює, наскільки незручно стикатися з таким рагулізмом на виході зі скверу позад Музею писанкового розпису.

“От я з каляскою іду з малою, що далі робити?”, – обурюється чоловік.

Нагадуємо, що про такі випадки порушень правил паркування Інформатор та активісти коломийських спільнот повідомляють у правоохоронні органи, долучаючи фотографії номерних знаків. Тому нехай ці невиховані водії не дивуються, якщо за тиждень чи місяць після такого паркування їм доведеться сплатити штраф.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору