Інформатор Коломия

ГРОШІ

У ліцею №5 нарешті накривають дах

Черепицю на школі №5 демонтували ще в грудні 2022 року, але виконати роботи у зазначений термін не встигли, тому школа так і стояла накрита плівкою. Зараз підрядники взялися робити крівлю. На одному з корпусів хочуть залишити історичну черепицю.

Інформатор бачив роботи у розпалі.

Бригада підрядника ТОВ “УНІВЕРСАЛ БУД-2020” має завершити роботи до кінця поточного року. Зараз робітники готуються мити черепицю, які зняли з історичної будівлі школи №5.

Тільки на цьому корпусі коломийська черепиця буде збережена, вона в доброму стані, каже директорка ліцею №5 Оксана Якубовська. Відтак замінили тільки конструкції даху та ізоляцію.

Щодо вартості, то згідно договору заміна даху обійдеться у 7 млн 310 тис грн бюджетних коштів.

Нагадаємо, що перша закупівля на поточний ремонт даху ліцею №5, що на вул. Грушевського в Коломиї, відбулась ще наприкінці листопада 2022 року. Участь у тендері взяв тільки один заявник – ТОВ “МіжБуд”, він не знизив ціну ні на гривню. Тоді за ремонт покрівлі з коштів бюджету Коломиї мали заплатити понад 4 млн 586 тис грн.

Проте на виконання заміни даху виконавцю давали тільки 1 місяць, а 15 грудня заключили ще й додаткову угоду, згідно котрої ще на два дні раніше – 28 грудня – ТОВ “МіжБуд” мало завершити роботи.

Підприємство у строки не вклалося, до кінця року їм вдалося тільки демонтувати стару черепицю.  А договір скасовано.

Детальніше: Через стислі терміни ліцей №5 в Коломиї стоїть без даху

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору