Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ремонт проїздів на Яворницького: коломияни скаржаться на роботу підрядника

Мешканці багатоповерхівок на вул. Яворницького у Коломиї нарікають на підрядника, який кілька місяців тому розпочав ремонт міжквартальних проїздів між буд. № 22 та 26 й залишив їх у такому стані, що людям важко ними пересуватися. Благоустрій цієї території має проводити 23-річний бізнесмен-початківець Назар Романів з Болехова, який змагається за збірну з сумо.

Із проханням висвітлити ситуацію коломияни звернулись до Інформатор.

За словами мешканців, роботи розпочалися ще декілька місяців тому і за цей час змогли демонтувати тільки старе покриття та встановити бордюри. Крім того робітники залишили під будинками будівельне сміття. Через велику висоту бордюрів та не підлаштований під них рівень тротуару та проїзду, мешканцям складно пересуватися, особливо людям на інвалідних візках чи похилого віку. Трапилося вже кілька травматичних випадків.

Договір на ремонт міжквартальних проїздів між буд. № 22,26 по вулиці Яворницького був підписаний УКГ із приватним підприємцем Романів Назаром Васильовичем з міста Болехів. На момент підписання договору, він лише 3 три місяці як зареєстрував ФОП і перші роботи, які виконує – у Коломиї. Більше у статті: Міжквартальні проїзди у Коломиї ремонтуватиме бізнесмен-початківець, який змагається за збірну з сумо

Згідно договору, кінцевий термін виконання робіт – 31 грудня 2023 року. Однак мешканці стурбовані, що якщо з міських бюджетів вилучать “військове” ПДФО, підряднику не зможуть заплатити і роботи так і не завершаться, адже умовами договору передбачена 100% післяоплата.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору