На Коломийщині діє потужне підприємство з виробництва. Інформатор напросився в гості на завод “АЛ-ПРУТ” у Підгайчиках, аби на власні очі подивитися, як виготовляють соки, якими так люблять ласувати діти.
Краще будь-яких слів про виробництво розкажуть фото.
Виробництво яблучного соку починається з вивантаження яблук на стрічку, далі вони прямують на кілька фаз миття. Потім – поступають у систему, де, власне, чавлять сік. Аромат яблук тут панує у кожному із цехів. Сік рухається жолобками на підлозі, проходить термічну обробку і тоді розливається у тару.
До слова, привід відвідати завод “АЛ-ПРУТ” у Підгайчиках був геть інший: через забруднення місцевої водойми вимерла риба. Активісти підозрювали, що це було наслідком потрапляння стічних вод у ґрунти.
Читайте детальніше: Смердючі води й дохла риба: ситуація у Підгайчиках
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237
Наталка Сандецька