Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

До Дня Захисників та Захисниць України гурт T.HUTSULS презентував пісню і кліп “Рекрутська”

До Дня Захисників та Захисниць України гурт T.HUTSULS презентував пісню і кліп “Рекрутська”

Новий сингл від гурту трушних гуцулів з Коломиї T.HUTSULS “Рекрутська” розповідає про споконвічну боротьбу нашого народу – у минулому і в сьогоденні. Безперечною унікальністю у кліпі став гуцульський танець аркан у виконанні новітніх українських опришків – воїнів легендарної бригади “Едельвейс”.

Інформатор ділиться з Вами прем’єрою, яку варто переглянути.

“Це пісня жалю, пісня туги за коханим, за сином, за братом, за чоловіком, за батьком. Пісня-сповідь, яка звучить увечері, коли жінки зібралися разом за великим столом, де пустують місця – місця чоловіків, яких вони чекають з війни. Голос кожної жінки, дівчини звучить настільки пронизливо, що долунає до фронту і підтримує її героя”, – каже вокалістка T.HUTSULS Алекса Цимбал.

Попри сумний лейтмотив, “Рекрутська” від T.HUTSULS має переможний фінал. Цитування у пісні мелодії знаменитого гуцульського танцю аркан, під час якого опришки готувалися до бою, перемикає слухача на оптимізм і вселяє віру у перемогу України.

Водночас із прем’єрою пісні “Рекрутська” відбувається презентація однойменного відеокліпу, знятого режисером Григорієм Рибою та оператором Сергієм Князєвим. У цій роботі відзнялися мужні воїни 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Об’єктив камери спіймав не тільки воєнні кадри, а й унікальний аркан у виконанні легендарних «Едельвейсів» – при вечірній ватрі, в обіймах гір.

Переглянути прем’єру можна ТУТ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору