Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Діти, які постраждали у Стримбі під час вибуху, у важкому стані

Двоє постраждалих від вибуху на Надвірнянщині померли у лікарні Німеччини

Під час вибуху нафтопроводу у селі Стримба на Надвірнянщині постраждало 9 людей, серед них і діти. Два хлопчики зараз у дуже важкому стані.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА, передає Інформатор.

Зараз у Івано-Франківській обласній дитячій лікарні перебувають двоє постраждалих дітей. Лікарі все можливе для порятунку двох хлопчиків Юрка та Євгена.

Діти — у важкому стані, з численними глибинними опіками. На даний момент вдалося стабілізувати стан старшого хлопчика, його будуть транспортувати в опіковий центр міста Львова. Як тільки буде можливість, туди на лікування відправлять і другого хлопчика.

“Готові підтримати родини фінансово, за кошти обласного бюджету. Допомогу на лікування надамо також дорослими, які були госпіталізовані в медзаклади. Працюємо над тим, щоби наші медичні заклади мали якнайкраще обладнання. Воно рятує життя у важких ситуаціях. Просимо Господа, щоб надав сил та здоров’я хлопчикам й дорослим, які постраждали від вогню!” – розповіла Світлана Онищук.

Львівський опіковий центр готовий прийняти і чоловіка, який з важкими опіковими травмами, і за життя якого борються наші медики КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради, за що їм низький уклін.

Працюємо над тим, щоби наші медичні заклади мали якнайкраще обладнання. Воно рятує життя у важких ситуаціях.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору