Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чиновниці псевдовлади Голої пристані СБУ оголосили підозру

Прикарпатська обласна СБУ повідомила про підозру так званій “начальниці управління праці і соцполітики” окупаційної влади Голої Пристані. А ще колаборантка виголошувала, що у підриві Каховської ГЕС винуватий “київський режим”.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Управління СБ України в Івано-Франківській області.

Жінка почала свою діяльність у грудні 2022 року. Згідно із законодавством окупантів, це “вища посада муніципальної служби” у адміністрації міста. Вона вела публічну діяльність, популяризувала і підтримувала окупаційну владу.

Також колаборантка брала участь у зйомках сюжету для проросійського медіа “Таврія” про підтримку постраждалих від російського теракту на Каховській ГЕС. Провину за теракт рф відмовляється визнавати та покладає її на “київський режим”, як вони кажуть.

Слідчі СБУ повідомили фігурантці про підозру за частиною 5 статті 111-1 Кримінального Кодексу України – колабораційна діяльність. Жінці загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору