Інформатор Коломия

ВЛАДА

Мешканці вулиці Рильського запитують, чому заасфальтували тільки половину дороги

Мешканці вулиці Рильського запитують, чому заасфальтували тільки половину дороги

Від вересня між мешканцями вулиці Рильського ширяться чутки, що асфальт проклали тільки до оселі впливового коломиянина. Врешті це питання пролунало у прямому ефірі до міського голови.

Інформатор розповість, що повідомив очільник міста на це.

На цій вулиці проживає депутат і якось так сталось, що асфальту вистачило рівно до його оселі – кажуть місцеві мешканці.

До редакції звернулися активісти вулиці з проханням дізнатися, чи планують у ратуші доробити вулицю. Очільник Коломиї прокоментував цю ситуацію у прямому ефірі місцевого телебачення:

“Є у нас такі плани. І не тільки цю вулицю, а щоби їде автобус, я не пам’ятаю номер, але він рухається до Воскресінців попри школу. Цю ділянку ми плануємо заасфальтувати, але Ви знаєте, як я не люблю говорити про плани, бо може щось (змінитися, – ред), якийсь закон завтра приймуть…”, – прокоментував міський голова.

Нагадаємо, що цією вулицею пролягає маршрут автобуса №8 до Воскресінців, зокрема ліцеїсти щодня добираються на навчання до Коломиї цією дорогою.

Але й з асфальтуванням якось не склалося: підрядники навіть не спромоглися з’єднати вул. Січинського з вул. Рильського, так і залишили смугу щебеневої дороги на повороті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору