Інформатор Коломия

ГРОШІ

Ні гривнею більше: приміщення диспансеру в Коломиї купив благодійний фонд за стартовою ціною

Ні гривнею більше: приміщення диспансеру в Коломиї купив благодійний фонд за стартовою ціною

5 жовтня завершився аукціон з продажу колишнього Коломийського міжрайонного дермато-венерологічного диспансеру, що на вул. Франка, 37б. Цю будівлю на майже півтори сотні квадратів придбала благодійна організація за стартовою ціною.

Інформатор знає деталі.

Це нежитлове приміщення на вул. Франка 30 вересня Коломийська міська рада виклала на аукціон будівлю.  Стартова ціна  чималого приміщення – 833 800 грн (у доларовому еквіваленті – 21000$).

Але до міського бюджету надійде набагато менше: після відрахування суми за послуги оператора проведення аукціону залишиться тільки 700 392,00 грн без ПДВ.

Новим власником цього приміщення став благодійна організація “Благодійний фонд “Карітас Коломия”. Вони не збільшили ціну ні на гривню і закупили приміщення за початковою ціною.

Нагадаємо, що раніше Коломийська єпархія УГКЦ на аукціоні придбала приміщення недіючої лабораторії онкодиспансеру на вул. Франка за 7100€.

Загальна площа будівлі колишнього дермато-венерологічного диспансеру становить  144,3 м².

Будинок має електропостачання, водозабезпечення та водовідвід, газ.

Переглянути усю інформацію по лоту можна ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору