Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Нижньому Вербіжі пройшло освячення нового храму Всіх Святих Українського Народу

У Нижньому Вербіжі пройшло освячення нового храму Всіх Святих Українського Народу

Вчора, 8 жовтня, відбулося довгоочікуване освячення храму та престолу у Нижньому Вербіжі й хоч роботи ще вдосталь, храм вже готовий ділитися Божою мудрістю у своїх стінах.

Про це розповідає Інформатор з посиланням на допис священника та військового капелана з Коломийщини Михайла Дзюби.

На це свято прибули й Архипастирі: Правлячий Архиєрей Коломийської єпархії УГКЦ Владика Василій Івасюк та Єпископ-помічник Петро Голіней. Їхніми святительськими молитвами у співслужінні священників Печеніжинського деканату та інших парафій і єпархій було освячено престіл.

Та вже сьогодні, 9 жовтня, відбулася Свята Літургія за померлих з родин, фундаторів і жертводавців храму Всіх Святих Українського Народу.

До теми: Інформатор спілкувався з о. Михайлом Дзюбою про ставлення християнина до війни, ненависть, прокльони, російську церкву, захист своєї країни, молитву. 

У Нижньому Вербіжі пройшло освячення нового храму Всіх Святих Українського Народу У Нижньому Вербіжі пройшло освячення нового храму Всіх Святих Українського Народу У Нижньому Вербіжі пройшло освячення нового храму Всіх Святих Українського Народу

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору