Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Отинії освятили Алею пам’яті загиблим захисникам з громади

В Отинії освятили Алею пам'яті загиблим захисникам з громади

Тридцять воїнів втратила Отинійська громада в російсько-українській війні. В знак спомину, шани та поваги до Героїв відбулось відкриття та освячення Алеї пам’яті.

Пише Інформатор, посилаючись на селищну раду.

Алею пам’яті загиблим Героям з громади встановлено біля пам’ятника Тарасу Шевченку в селищі Отинія. На меморіальних стендах увіковічені імена 30 загиблих захисників України із портретами та описом бойового шляху з 2014 року. Пам’ять воїнів вшанували хвилиною мовчання, священики відправили панахиду за загиблими Героями України, до світлини кожного бійця поклали лампадки й квіти.

“Кожен усвідомлює ціну незалежності, яку знову і знову доводиться відстоювати. Адже воїни, які загинули, віддали найдорожче – своє життя – заради того, щоб в їхніх сімей і в нас було майбутнє, щоб ми могли жити, вчитися, працювати. Ми схиляємо голови перед родинами загиблих. Щира вдячність батькам за Героїв!!! Ми ніколи їх не забудемо. І хочемо лише одного – щоб дана Алея пам’яті не поповнювалась, тому що це найбільший біль для кожного з нас. Ми завжди будемо пам’ятати про тих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність нашої країни”, – йдеться на сайті громади.

Тепер Алея пам’яті буде нагадувати кожному, хто проходитиме чи проїжджатиме повз, якою ціною дається наша свобода.

Вічна пам’ять воїнам!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору