Інформатор Коломия

ГРОШІ

Реконструкцію тиру за 33 млн грн у Коломиї буде здійснювати місцевий підприємець, скинувши на тендері 1%

у Коломиї готові заплатити 33 млн грн за реконструкцію тиру під укриття

На багатомільйонну закупівлю реконструкції тиру під укриття ліцею №1 в Коломиї подався тільки один учасник. Він запропонував на 1% менше від очікуваної вартості.

Деталі знає Інформатор.

11 жовтня завершився тендер на реконструкцію тиру під укриття на вул. Міцкевича, 3, що належить до Коломийського ліцею №1.

Тир, який на початку війни привели до тями, планують трохи розширити і переробити на сховище.

Єдиним учасником такого ласого тендеру було місцеве ТОВ “ВГР СЕРВІС”, що реєстроване 28 років тому в Коломиї. З серпня 2021 року директором підприємства є коломиянка Ірина Павлівна Гануляк. Розмір статутного капіталу ТОВ “ВГР СЕРВІС” становить 35 000 грн. Але це не заважає фірмі перемагати у багатомільйонних тендерах.

Так у жовтні 2023 року вони запропонували на 1,3% менше очікуваної вартості робіт, відтак реконструкція ліцейного тиру обійдеться бюджету міста в 32 701 632 грн.

Замовником робіт є управління комунального господарства.

Серед переліку робіт у тиру – земляні роботи, зведення монолітних  і цегляних стін, становлення перегородок, колон, перекриття, дверей, штукатурка, гідроізоляція, встановлення опалення і вентиляції, прокладання водопостачання, каналізації, облаштування освітлення, пожежної сигналізації та інше.

Переобладнаний тир мав би дозволити вчитися в одну зміну. Відтак тир мають збільшити до 50×12 метрів, облаштувати там сховище, роздягальні, місце для стрільби залишиться також.

Виконати роботи по реконструкції підрядник має до 31 грудня 2024 року.

Варто зазначити, що у ліцеї №1 велетенські підвали і тільки частина з них використовується під укриття. До того ж майже 33 млн грн за реконструкцію тиру під укриття – це трохи менше річних доходів Обертинської громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору