Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Коломиї за понад 2 млн грн хочуть встановити сцену і гойдалку та засипати доріжку туристичного маршруту

За благоустрій туристичного маршруту у двох селах й облаштування місць відпочинку ратуша готова віддати більше 2 млн грн коштів платників податків Коломийської громади. Серед переліку робіт – облаштування сцени, гойдалки, містків і оглядового майданчика.

Інформатор знає деталі.

Міські урядники Коломиї вирішили, що війна – саме час розвивати туристичні стежки у селах Коломийської громади.

10 жовтня управління культури і туризму оголосило закупівлю на благоустрій туристичного маршруту та зон відпочинку в селах Воскресінці та Грушів Коломийської міської ради.

Очікувана вартість робіт становить 2 153 707 грн.

Закінчити роботи мають до 31 грудня 2024 року.

З технічних завдань видно, що про асфальтування чи брукування туристичного маршруту не йдеться, доріжки мають встелити щебеневою сумішшю.

Натомість планують встановити кілька МАФів. Зокрема зазначено, що підрядник має облаштувати сцену, гойдалку, містки і оглядовий майданчик.

Нагадаємо, раніше управління культури провело закупівлю сцени за третину мільйона, але після суспільного резонансу відмінили і вирішили закупити матеріали , щоб змонтувати сцену силами працівників сервісного закладу культури.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору