Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Бережіть ходову | У якому стані дорога у Княждворі

Побережіть ходову | У якому стані дорога у Княждворі

Водії, які хоч раз рухалися у напрямку Княждвора знають, що дорога у село –  це ще те випробування для автомобіля та його керманича. Тут можна зустріти безліч глибоких та гострих ям, “розсипане” дорожнє прокриття й надію доїхати до пункту призначення без пошкоджень транспорту.

Інформатор продовжує повідомляти про проблеми району.

Місцеві мешканці не перестають гнівно розповідати про стан дороги у Княждворі, з кожним днем ситуація там погіршуються, вибоїни вже настільки “розрослися”, що уникнути всіх вже не можливо. Так чи інакше, водії тепер змушені обирати в яку яму краще заїхати, щоб не завдати сильної шкоди ходовій автівки.

Нагадаємо, що раніше Інформатор звертав увагу на стан дороги у сусідньому від Княждвора Сопові. Та зовсім нещодавно там розпочали ямковий ремонт, який, за словами працівників фірми-виконавця, планують протягнути від Сопова до кінця села Слобода Печеніжинської ТГ. Тобто, попередньо, жителям Княждвора не варто сподіватися, що ямковий ремонт розрахований і на дорогу до їх села.

Стан покриття у Княждворі можете оцінити по фото:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Нагору