Інформатор Коломия

СПОРТ

Першість Коломийського району з футболу: підсумки першого кола змагань

Першість Коломийського району з футболу

У неділю відбулися матчі 9-го туру групи А футбольної першості Коломийщини, який став завершальним для першого кола змагань. Тиждень раніше заключні матчі зіграли групи Б та В. 

Інформатор ділиться результатами, посилаючись на Коломийську РАФ.

Трійка лідерів групи А зуміла втримати свої позиції, тож на ФК “Ценява”, “Угорники” та “Струпків” залишилися на своїх місцях в турнірній таблиці. Команда з Хлібичина перемістилась на 4-ту сходинку, витіснивши “Корнич-Королівку” та “Голосків”, а ФК “Моноліт” піднялася з останньої сходинки на 8 місце.

Нагадуємо, що в групі Б лідерську позицію втримала ФК “Ганьківці”. Додавши ще 3 очки завдяки перемозі, команда дещо вирвалась вперед. В трійці лідерів також лишилися ФК “Рибниця” з Новоселиці та “Покуття” з Підвисокого, яких наздоганяє ФК “Борщів”.

Група В має беззаперечного лідера – ФК “Вихор” з Тишківці. Разом із ФК “Торговиця” команди здобули 18 очок. За ними йде “Колос” з Чернятина, який обіграв городницький “Дністер”.

Більше у статті:  З якими результатами групи Б і В завершили перше коло?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору