Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Естетичне спіднє, зручний одяг для дому й термобілизна: магазин “Віола” на Театральній 28/5

Естетичне спіднє, зручний одяг для дому й термобілизна: магазин "Віола" на Театральній 28/5

Комфорт, внутрішня впевненість й неперевершений вигляд – це те, що може запезпечити жінці якісна та естетична нижня білизна. А для тих, хто вже активно шукає теплу та приємну на дотик піжаму або ж термобілизну для себе чи другої половинки “Віола” пропонує широкий асортимент на будь-який смак.

Тут Ви зможете знайти спіднє, яке підкреслить всі переваги Вашої фігури й додасть трохи загадковості, а десь і сміливості. Білизна може стати приховани джерелом вашої жіночої енергії, а в поєднанні з впевненістю та легкістю, яке вона дарує, Ви відчуєте себе неперевершеною.

Байдуже, чи знаєте Ви, який розмір чи модель ліфа Вам потрібна, працівники магазину з задоволенням запропонують кілька видів на вибір й професійно визначать розмір, який підкреслить кожну лінію тіла. За понад 10 років роботи у “Віолі” точно знають наскільки важливо для жінки знайти свою модель бюстгальтера, тож досвічені консультанти допоможуть підібрати ідеальний комплект для різних потреб, а просторі примирочні зроблять шопінг комфортним.

Асортимент не дасть залишитися байдужим нікому. Мереживні комплекти, спортивні топи, безшовна білизна та пікантне спіднє для особливого вечора – усе це Ви зможете придбати у “Віолі” за приємними цінами. За якість магазин подбав не менше, тож білизна буде зручною у повсякденному житті. Крім жіночої спідньої білизни “Віола” пропонує й чоловічу, тож шопінг може стати сімейним.

Подбали тут й про Ваш комфорт взимку, адже в магазині Ви знайдете теплі домашні комплекти одягу, піжами й халати для чоловіків й жінок. Та що важливо, у “Віолі” можна придбати термобілизну, яка неодмінно стане необхідною з приходом морозу. Асортимент також широкий: комплекти, боді для жінок, а також підштаники, майки й комплекти для чоловіків.

Магазин працює за таким графіком:
Пн-Пт з 10:00 до 18:00
Сб з 10:00 до 17:00
Нд з 10:00 до 15:00

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com.

Нагору