Інформатор Коломия

ГРОШІ

Що зробили на площі перед Музеєм писанкового розпису в Коломиї

Що зробили на площі перед Музеєм писанкового розпису в Коломиї

4 місяці підрядники проводять реконструкцію площі перед Писанкою. Нещодавно міський голова запевнив, що дерева садитимуть ближче до Різдва, та раптом нові клени вже жовтіють біля входу в музей. 

Як просуваються роботи – дізнавався Інформатор.

Дві третини площі перед музеєм писанкового розпису уже встигли викласти бруківкою. Сформовані острівці підсипали землею і посадили 5-6-річні клени, висотою понад 2,5 м. На черзі – висадка зелені: на площі мають посадити трави сімейства злакових – міскантус, пеннісетум.

Окрім кленів тут мають з’явитися ще 15 лип.

Деталі: Як зміниться площа перед Музеєм писанки

Біля нових посаджених дерев мають встановити чавунні решітки у кількості 15 шт, а ще розмістять 18  дерев’яних ящиків для квітів, хоча про самі квіти у вимогах нічого не сказано.

Так за вимогами тендеру реконструкції на площі мають замінити понад 2 250 м² плитки, встановити 12 ліхтарів, 30 садово-паркових лавок і 10 урн для сміття.

Нагадаємо, що вартість реконструкції площі перед Музеєм писанкового розпису сягає 3 млн 943 тис грн згідно договору за результатами тендерної закупівлі. Це роботи без урахування вартості сухого фонтану, який додався до переліку робіт уже в процесі реконструкції. Витрати на будівництво фонтану взяв на себе місцевий підприємець.

Виконавець – ТОВ “АВТОМАГІСТРАЛЬ-ІФ”.

У ратуші сподіваються, що роботи з реконструкції площі повністю завершаться до зими.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору