Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Особливості покупок у США: поради та рекомендації

Особливості покупок у США: поради та рекомендації

Сьогодні все більше українців бажають купувати товари з США. Адже там можна знайти якісну продукцію за нижчими цінами. Навіть враховуючи вартість доставки, товари все одно обійдуться дешевше, ніж у нашій країні. Але як правильно оформити замовлення та здійснити оплату?

Доставка з США офіційними поштовими службами не завжди вигідна. По-перше, вони беруть за свої послуги досить високу плату. По-друге, часто гублять посилку. Набагато простіше працювати з мейлфорвардинговими компаніями, такими як EasyXpress. Наприклад, в разі потреби вона здійснить перевірку посилки на цілісність, зробить фото її вмісту.

Використання мейлфорвардинг-сервісів, таких як EasyXpress, має низку переваг. Вони надають комплексну послугу, гарантують надійність та можуть бути вигіднішими з фінансової точки зору.

Переваги роботи з EasyXpress

Отже, ви отримуєте можливість купувати товари в інших країнах, використовуючи перевалкові бази. Компанія має свій власний склад у штаті Делавер (США). При реєстрації вам надають номер комірки на ньому, на яку й будете здійснювати покупки. Далі компанія отримує вашу посилку, обробляє її та відправляє в Україну.

Одна з основних переваг цього процесу полягає в можливості здійснювати покупки в абсолютно будь-яких магазинах. За допомогою EasyXpress ви можете купувати з доставкою по США на склад мейлфорвардингу та отримувати свої товари без проблем.

Крім того, компанія пропонує:

  • Можливість вибору способу доставки (авіапошта, морські перевезення)
  • Безкоштовна доставка по Україні «Новою Поштою»
  • Можливість обробки посилки при отриманні.

Компанія бере на себе всі питання, пов’язані з розмитненням вантажу. Вам не доведеться спілкуватися з чиновниками та оформлювати папери.

Як саме купувати

Алгоритм виглядає так:

  1. Реєстрація на сайті EasyXpress
  2. Вибір відповідних магазинів і товарів
  3. Покупка з зазначенням адреси складу
  4. Додавання трек-номера в особистий кабінет для відстеження
  5. Отримання посилки в Україні.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com.

Нагору