Інформатор Коломия

ВЛАДА

Ще кілька вуличок в Коломиї заасфальтують за понад 3,5 млн грн. Виконавець незмінний

Ще 5 договорів із ТОВ “ХХІ СТОЛІТТЯ-ПЛЮС” уклало управління комунального господарства на асфальтування кількох вулиць в Коломиї. За це з міського бюджету витратять 3 млн 527 тис грн.

Повідомляє Інформатор.

Частий виконавець робіт ТОВ “ХХІ СТОЛІТТЯ-ПЛЮС” знову і знову заключає договори з управлінням комунального господарства. Лише від початку 2023 року фірма заключила договорів з Коломиєю на майже 80 млн грн. І це половина усіх виграних тендерів підприємства.

Йдеться про капремонт вулиць приватного сектору: вул. Коротка, вул. Братів Білоусів та вул. Слобідська. А також дві вулиці ближче до центру міста: заїзд на вул. Грушевського від будинку №76 до будинку №78 і вул.
Оренштайна, де нещодавно зробили тротуари.

До слова на вул. Оренштайна проїзна частина у досить непоганому стані, тим часом у ратуші з легкістю на асфальтування цієї вулиці виділили майже 1 мільйон.

Тим часом громада Коломиї напередодні протестувала проти розтрати коштів під час війни, вимагаючи основні ресурси спрямувати на підтримку оборони країни.

Деталі: Вранці у центрі Коломиї відбулися мирні збори проти розтрат під час війни

вул. Оренштайна, як бачимо вулиця заасфальтована і ремонту не потребує. Але у Коломиї на її ремонт виділили майже 1 млн грн

заїзд на вул. Грушевського 76-78

заїзд на вул. Грушевського, 76-78

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

 

Нагору