Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Куди переводити стрілку годинника цієї неділі

Хоча в Україні вже роками роздумують над тим, чи скасовувати переведення годинників на зимовий та літній час, цьогоріч все ж доведеться знову це зробити. Як завше, переводити час будемо в останню неділю жовтня, тобто вже цього тижня.

Нагадує Інформатор.

Переходити на зимовий час у 2023 році будемо у неділю, 29 жовтня. Тих, хто любить поспати довше, потішимо, адже годинник переводять на одну годину назад о 4:00.

Сучасні гаджети зазвичай переводять час автоматично, тому змінювати налаштування не доведеться. А ось на механічному годиннику доведеться перевести час вручну.

Якою буде різниця в часі з іншими країнами, куди виїхали українці? Візьмемо за орієнтир 10:00 ранку в Україні.

У Польщі, Словаччині, Угорщині, Чехії, Німеччині, Іспанії, Норвегії в цей час буде 9:00. В той же час 10:00, як і в Україні, буде в Молдові, Румунії та Естонії. У Великій Британії буде лише світати, адже годинник показуватиме 6:00. На іншому континенті у Вашингтоні (США) буде ніч, адже годинник буде показувати 2:00. А от Японія не переводить стрілки годинника.

Фото з мережі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору