Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Під одним із супермаркетів Коломиї побилися продавці квітів

Під одним із супермаркетів Коломиї побилися продавці квітів

Інцидент трапився ввечері 14 жовтня між чоловіком та жінкою, які продавали квіти на тротуарі поруч із супермаркетом на вул. Палія у Коломиї. Вдаривши та протягнувши по тротуарі жінку, коломиянин зібрав свої квіти та речі, сів у свій автомобіль й втік.

Як Коломийський суд покарав винуватця – розповість Інформатор за матеріалами справи.

У суді інша продавчиня квітів, яка стала свідком бійки, розповіла, що них трьох підійшли покупці й спитали скільки коштують квіти. Купили їх саме у чоловіка, після чого потерпіла сказала людям, чому купили у нього, а не в неї, у нього ж вони дорожчі. Одразу після цього чоловік вдарив її двічі в різні частини обличчя. Вона впала, а він взяв її за руку і тягав по тротуару. Потерпіла просила не бити її. Тоді ця продавчиня підійшла ближче й запитала у нападника, що він робить, після чого він припинив свої дії. Потерпіла викликала поліцію, але чоловік кудись поїхав.

Обвинувачений зазначив, що конфлікт у нього з потерпілою був давно, йому дуже не подобалось, що потерпіла могла висловлювати незадоволення тим, що він приїхав торгувати квітами. Коли почалась війна, вона казала йому чого він тут сидить, треба їхати на війну. У свою сторону також чув нецензурну лексику, також вона почала ображати його дружину, але на запитання суду не зміг вказати як і коли саме. Чоловік у суді вказав, що 14 жовтня після чергової словесної перепалки, він підійшов до неї, сіпнув її за комір куртки і вона впала, але він в цей момент тримав її за куртку, а там був край машини, тому він її підтягнув, щоби вона не вдарилась і потрусив. Тоді сказав, щоб вона не чіпала його і його сім’ю. Зазначив, що неприязнь до неї у нього накопичувалась декілька місяців. Умислу спричинити тілесних ушкоджень у нього не було, бо такої мети не ставив.

Обвинувачений заявив, що не бив жінку, бо не б’є чоловіків і жінок, адже є свідком Єгови і дотримується релігійних поглядів на життя. Знав, що викликали поліцію, однак був роздратований і поїхав до дому.

За даними судово-медичної експертизи, потерпіла отримала садно на правій щоці, синець на лівій щоці, три синці на правому плечі. Тобто, легкі тілесні ушкодження.

Інцидент бачили й інші свідки й у суді підтвердили, що чоловік протягнув потерпілу по бруківці.

Обвинувачений у суді свою вину не визнав.

Суд врахував, що свою вину чоловік так і не визнав й вирішив, що найменш суворого покарання, передбачене частиною 1 статті 125 КК України, тобто штрафу, буде недостатньо.

Чоловіку  призначили покарання у вигляді 120 годин громадських робіт.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору