Інформатор Коломия

ГРОШІ

На Коломийщині власники будинків, які пошкодили російські ракети, отримали будівельні матеріали

Матеріали для ремонту стріхи та стін, а також сантехніку надали благодіники для мешканців сіл Белелуя, де уламками ракети було пошкоджено житловий будинок, та Ценява на Коломийщині, де загинула дитина та було понівечено майно.

Повідомляє Інформатор за даними голови Івано-Франківської ОДА.

За підтримки міжнародних партнерів – UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні та благодійного фонду «Рокада» – були передані будівельні матеріали: металочерепиця, двері, гіпсокартон, цемент, сантехнічне обладнання.

“Працюємо над тим, щоб постраждалі родини підтримати фінансово за рахунок обласного бюджету. Одна з них вже отримала разову допомогу у розмірі 25 тис.грн. На черзі – друга сім’я, оселю якої пошкодив уламок ракети. На сесії обласної ради запропонуємо внести зміни до комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки”, – повідомляє Світлана Онищук.

Також постраждалі можуть розраховувати на матеріальну допомогу від міжнародної організації UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору